Bedrijven

Door mijn eigen ervaring binnen het bedrijfsleven, weet ik dat (onbewuste) gevoelens productiviteit in de weg kunnen zitten. Met mijn workshop en coaching maak ik teams of individuele medewerkers daarvan bewust. Ook leer ik ze technieken aan om hun gedrag te veranderen.

PRI en de kunst van bewust werken

Speciaal voor bedrijven heb ik de workshop ‘PRI en de kunst van bewust werken’ ontwikkeld. Het doel hiervan is medewerkers in te laten zien dat ze op een bepaalde manier naar de wereld kijken. Ze leren waar deze manier van kijken vandaan komt en hoe dit impact heeft op hun dagelijkse (werk)leven. Hierdoor zullen de medewerkers met meer bewustzijn hun werk doen en meer resultaten behalen.

De inhoud:

 1. Wat is perceptie?
 2. Hoe verwerkt ons brein de informatie die we waarnemen?
 3. Wat is daar het gevolg van?
 4. Hoe ontstaat onze perceptie?
 5. Op welke manier hebben we hier last van in het heden?
 6. Hoe kunnen we dit veranderen?
 7. Wat levert dat op?

Het tarief is op aanvraag.

Meer weten over de workshop?
Neem contact op

Coaching op het werk

Soms loopt het niet lekker met een medewerker. Hij of zij komt niet goed uit de verf, zit tegen een burn-out aan of is het plezier in het werk kwijt. Met mijn coaching op het werk gaan we hiermee aan de slag, zodat de werknemer weer optimaal functioneert.

De coaching bevalt onderdelen als:

 • Welke patronen belemmeren de medewerker om optimaal te functioneren?
 • Burn-outpreventie
 • Coaching en advisering van het management: hoe draag je bij aan het optimaal functioneren van de werknemer? Het tarief is op aanvraag.

Meer weten over coaching?
Stuur een mail of bel me.

Coaching voor teams Staat je team voor een gezamenlijke uitdaging, maar gaat de samenwerking niet goed? Of ben je op zoek naar een inspirerende teambuildingsworkshop? Ik ontwikkel graag een workshop op maat, waarin bijvoorbeeld deze onderwerpen aan bod komen:

 • Waar komen verschillende gedragspatronen vandaan? Wanneer sta je in je kracht en wanneer juist niet? Hoe kun je daar iets aan doen? Het tarief is op aanvraag.
Benieuwd wat Past Reality Integration voor jou kan betekenen? Maak een afspraak

PRI in de praktijk