Werkwijze

PRI, Past Reality Integration, is een methode waarmee je jezelf kunt bevrijden uit gedragspatronen waar je in vast zit, en hun bijbehorende emoties. Je leert de methode met mijn hulp zelf toepassen. De praktische en effectieve instrumenten werken met zowel bewustzijnsontwikkeling, gevoel én gedrag. Je hebt alle drie deze componenten (bewustzijn, gevoel én gedrag) nodig om daadwerkelijk én van binnenuit verandering in je leven aan te brengen. Als je eenmaal weet hoe je de PRI-instrumenten moet toepassen, kun je deze de rest van je leven inzetten als je ze nodig hebt. Daarmee kom je steeds weer een stapje dichter bij jezelf, bij hoe jij je leven vorm wilt geven. En je durft ernaar te handelen, in verbinding met je omgeving.

Als coach en therapeut werk ik vanuit rust, stevigheid en aansluiting. Met mijn frisse blik en doenersmentaliteit help ik je in jouw tempo je eigen kracht te vinden. Gelijkwaardigheid en zonder oordeel zijn, staan daarbij voor mij centraal.

Wat is het doel van PRI?

Het doel van PRI om het “hier & nu waar te nemen voor wat het werkelijk is: vaak verrassend onbelast” en “om jouw leven ten volle te kunnen leven, zonder belemmeringen”.

PRI-therapie

Hieronder lees je hoe een coachings- of therapietraject eruit ziet.

PRI-therapie
Je leert de concrete en effectieve PRI-instrumenten toepassen om de patronen en emoties waar je last van hebt, van binnenuit te veranderen. Je gaat er direct mee aan de slag in je dagelijks leven. Tijdens de sessies begeleid ik je met de obstakels die je daarin tegenkomt, zodat je je de instrumenten helemaal eigen kunt maken. Een traject bestaat uit 3 fases: het toepassen van mindfulness (jezelf observeren), het omkeren van je gedrag, en ervaren welke gevoelens ten grondslag liggen aan je probleem. Dit met als doel steeds meer in verbinding te komen met je eigen hart, om van daaruit je leven te kunnen leiden. Je krijgt zo instrumenten in handen die je de rest van je leven kunt blijven toepassen als je ze nodig hebt, met blijvend resultaat. Een PRI-traject duurt tussen de 15 en 35 sessies van 60 minuten, welke tweewekelijks plaatsvinden.

Tarief (incl. BTW): €95,00 per sessie

PRI-therapie

 • 15 en 35 sessies van 60 minuten
 • Tweewekelijkse sessies
 • Tarief (incl. BTW): € 95,00 per sessie

PRI Zelfhulp coachingstraject

Het boek “PRI en de kunst van bewust leven” van Ingeborg Bosch is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de krachtige en effectieve PRI-instrumenten, die je zelf leert toepassen. In 6 sessies help ik je aan de hand van dit boek om je deze instrumenten eigen te maken. Zo leer je hoe je jezelf kunt bevrijden van gedragspatronen en emoties die je belemmeren om je eigen leven te leiden vanuit je hart. Een coachingstraject duurt 3 maanden en bestaat uit 6 sessies van elk 60 minuten. Klik hieronder voor meer informatie, contact en aanmelden.

Tarief (incl. BTW): €95,00 per sessie

PRI Zelfhulp coachings- traject

 • Kennismaken met PRI-instrumenten
 • 6 sessies van 60 minuten
 • Coachingtraject 3 maanden
 • Tarief (incl. BTW): € 95,00 per sessie

Coaching op het werk

Het coachen van werknemers op het werk kan voor de werkgever zeer waardevol zijn. Deze coaching is gericht op het zo optimaal mogelijk functioneren van de medewerker binnen het bedrijf. Deze coaching kan een aantal onderdelen bevatten zoals: welke patronen belemmeren de medewerker optimaal te functioneren,
burn-out preventie en daarnaast ook coaching en advisering van het management: hoe bij te dragen aan het optimaal functioneren van de werknemer.
Deze coaching kan plaatsvinden op initiatief van de werknemer en/of de werkgever.

Tarief: op aanvraag

Coaching op het werk

 • Optimaal functioneren
 • Burn-out preventie
 • Coaching en advisering management
 • Tarief op aanvraag

Coaching voor teams

Staat jouw team voor een gezamenlijke uitdaging maar stroomt het niet helemaal binnen het team? Of ben je op zoek naar een inspirerende teambuildingsworkshop? In overleg richt ik graag een workshop op maat voor je in. Aan bod komt bijvoorbeeld: waar komen die verschillende gedragspatronen (insights etc.) nu eigenlijk vandaan? Wanneer ben je in je kracht en wanneer ga je daar juist van weg met je gedrag? Hoe zou je daar iets aan kunnen doen? Hoe kun je dat bij de ander herkennen en hem daarbij helpen? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tarief: op aanvraag

Coaching voor teams

 • Inspirerende teambuildings- workshop
 • Workshop op maat
 • Tarief: op aanvraag

Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of wil je een kennismakingsgesprek?

Neem dan contact op met mij.