Corona en alle maatregelen, die daar verband mee houden laten niemand van ons koud. Iedereen vindt iets van de maatregelen. Sommige mensen vinden de maatregelen goed, andere vinden de maatregelen veel te streng. Weer andere mensen vinden het maar vervelend dat mensen zich niet houden aan de maatregelen van de overheid.

Voor mij persoonlijk is belangrijk om te zien en te voelen wat maakt dat deze maatregelen mij raken en wat ik daarbij voel. Voel ik me opgesloten, voel ik dat mijn vrijheid wordt beknot of voel ik juist dat ik de ruimte voel om de maatregelen te volgen op mijn manier.

Het kunnen voelen wat dit alles met mij doet is voor mij heel belangrijk, want dan kan ik doen wat mijn behoefte me ingeeft en ook rekening houden met de mensen om mij heen. En blijkt dat ik niet meer afhankelijk ben van iemand anders en altijd een keuze heb.

Door middel van PRI ben ik weer echt gaan voelen wat mijn behoeftes zijn in plaats van steeds bezig zijn met wat anderen (vrienden, familie, de regering) van mij zouden willen. Vanuit die behoeftes kan ik volwassen keuzes maken, rekening houdend met mijn omgeving en hun gevoelens.

Ik wil ook graag jou ondersteunen, zodat jij ook weer kunt voelen welke behoeftes je hebt en ook kunt gaan leven naar die behoeftes. En vooral dat je gaat zien dat je niet meer afhankelijk bent van andere en je keuzevrijheid hebt. Het heden is vaak onbelast.

Werken met PRI kan voor zulke mooie verschuivingen zorgen in iemand én daardoor in zijn omgeving. Ik deel graag en met toestemming deze prachtige en krachtige ervaring van een klant. De tekst spreekt voor zich:

Cliënt: Wat PRI mij bracht in coronatijd

“Anderhalf jaar geleden ben ik bij Wouter in therapie gegaan met als doel meer rust in het leven creëren. De eerste periode van therapie ging vooral om het herkennen en noteren van de emoties die je in het dagelijks leven kan ervaren.  Zo kun je herkennen wat er gebeurt en die emotie omdraaien zodat de lading verdwijnt en je rustiger door het leven kunt. Nadat wij klaar waren met deze therapie zijn er bij mij vreselijk veel dingen gebeurd. Zo kregen mijn vrouw en ik beiden corona. Mijn vrouw is zwanger en moest twee keer naar het ziekenhuis. Mijn schoonvader is gedurende deze periode overleden aan Corona, onze banen stonden op de tocht. Kortom voor de therapie waren dit genoeg redenen om naar de fles te grijpen en mezelf eens goed te verdoven. Maar dankzij de therapie van Wouter bleef ik met beide benen op de grond is er geen druppel alcohol gedronken en was ik de rots in de branding voor mijn vrouw en familie leden.

Wouter Bedankt”

Benieuwd wat Past Reality Integration voor jou kan betekenen? Maak een afspraak

PRI in de praktijk

Geverifieerd door MonsterInsights