Mijn naam is Wouter Klijn (1971). Jarenlang werkte ik als consultant en projectmanager in het bedrijfsleven. Sinds 2015 ben ik PRI-therapeut en coach voor cliënten en bedrijven. Bij mij kun je terecht voor allerlei hulpvragen die je tegenkomt in het leven.

PRI & ik

Toen de relatie met de moeder van mijn kinderen eindigde, stond mijn wereld even stil. Juist dat heeft me in beweging gebracht. Ik ben de gevoelens die ik altijd heb weggestopt dieper gaan onderzoeken. Zo kwam Past Reality Integration op mijn pad. Ik ging inzien dat mijn onzekere en negatieve gevoelens niets te maken hebben met de situatie in het heden. Dit nieuwe perspectief heeft verdieping gebracht in mijn leven. Ik ben niet langer een pleaser. Ik ben een trotse vader, fijne partner én ex-partner. En bovenal: nu ben ik echt mezelf.

Ik heb de opleiding tot PRI-therapeut gevolgd om ook anderen vanuit hun kracht te laten leven. Tijdens de sessies luister ik naar je met volledige aandacht. Ik ben rustig van stem en gedrag en geef vertrouwen. Cliënten ervaren mij als veilig met een krachtige aanwezigheid en mannelijke energie.

Benieuwd wat Past Reality Integration voor jou kan betekenen? Maak een afspraak

PRI in de praktijk

Geverifieerd door MonsterInsights