Je kunt last hebben van je eigen gedrag of gevoelens, zonder precies te weten waar die vandaan komen. JE bent bijvoorbeeld vaker boos dan je zou willen of hebt regelmatig een somber of onzeker gevoel. Of je stopt veel energie in dingen die voor je gevoel ‘moeten’, maar waar je zelf geen plezier uithaalt. Past Reality Integration (PRI) laat je inzien dat je in dit soort situaties beïnvloed wordt door je verleden. En belangrijker nog: met PRI pak je dit aan. Je leert met een PRI behandeling effectieve technieken en praktische tools zelfstandig toe te passen, altijd en overal. Daar heb je de rest van je leven profijt van!

Wat doet PRI?

Door met een PRI behandeling de emotionele lading van het hier en nu af te halen, ziet de wereld er ineen heel anders uit. Je ziet het heden zoals het werkelijk is. En vaak is dat verrassend onbelast.

Voor wie is PRI therapie geschikt?

PRI is voor iedereen en voor allerlei soorten hulpvragen. Van angst om op de snelweg te rijden tot verslaving en van gevoel van somberheid tot problemen met puberende kinderen. Kortom: alles waar je in het leven tegenaan loopt

Wat is het doel van PRI en de PRI therapie?

Het doel van Past Reality Integration (PRI) is “dat we het heden zien voor wat het werkelijk is: vaak verrassend onbelast”.

Het doel van de PRI therapie is niet gelijk aan het doel van de PRI. Het doel van de PRI behandeling is dat de cliënt zelfstandig de PRI technieken en instrumenten kan toepassen bij hem c.q. haar.

Wat doet de PRI therapeut?

Tijdens een PRI traject staat de PRI-therapeut staat naast de cliënt en begeleidt hij deze bij het herkennen van de onbewuste patronen en emoties, die ervoor zorgen dat de cliënt in het heden emotionele problemen ondervindt. Het doel van de begeleiding is dat de cliënt meer grip krijgt op zijn of haar leven en beter in staat is om gezonde keuzes te maken.

Tijdens een PRI sessie werkt de PRI therapeut met diverse instrumenten, onder symbool ontleden, regressies en andere met visualisaties, oefeningen en gesprekken om deze processen in gang te zetten. De PRI-therapeut is er om de cliënt te ondersteunen bij het verkrijgen van meer inzicht en bewustzijn over zichzelf en om de cliënt te helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden om op een gezonde manier om te gaan met niet productieve emoties en gedachten.

Benieuwd wat Past Reality Integration voor jou kan betekenen? Maak een afspraak

PRI in de praktijk

Geverifieerd door MonsterInsights